Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

Brasschaat Open Golf en Country Club

Brasschaat Open Golf & Country Club is naast een verzorgde golfclub sinds kort ook de perfecte locatie voor al uw vergaderingen, seminaries, incentives en feesten.

Functionele zalen met groot terras en prachtige vergezichten over de golfbaan. De Ruimtes zijn uitgerust met audiovisueel materiaal & wi-fi Internet.

Uw evenement kan gecombineerd worden met eengolfinitiatie op maat om van uw dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Contacteer ons voor verdere inlichtingen en voorstellen op maat. In een uniek kader met zicht op de golfbaan kan u terecht voor al uw bedrijfsdagen, meetings, incentives en feesten. Genieten is onze conditio sine qua non. Uw feest of evenement is ons vak.

Een feest met dat ene persoonlijke tintje?

Uw bedrijfspresentatie gekoppeld aan een golfinitiatie? Wij helpen u graag verder.

U kan kiezen uit diverse locaties: in het restaurant (airconditioned), op het terras, of op de eerste verdieping, waar u de keuze hebt uit verschillende zalen met prachtig mooi terras, dit naargelang uw evenement.

Er is een ruime parking voorzien, alsook een lift voor mindervaliden. Onze zalen met prachtig uitzicht op de golf zijn voorzien van audiovisueel materiaal, wi-fi internet en airco.

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: Alle leeftijden
PRIJS: Betalend
TYPE ORGANISATIE: Buiten, Clubs ( Golf-…), Me2go, Minigolven
Miksebaan 248, 2930 Brasschaat
Provincie Antwerpen
Scroll naar boven