Over Kids2go

CEO Pascal Van Rompaey

Op een zomerse dag in 2011… once upon a time op een terrasje in landelijke Itegem met mijn vrouw, mijn 2 zonen, een bevriend koppel en hun kinderen.

Voor de zoveelste keer die zomer op hetzelfde terrasje met een frisse sangria, onze kids having fun in dezelfde speeltuin, allemaal heel leuk maar…

… er was bij ons allen het kinderlijk verlangen naar iets anders, het verkennen van nieuwe horizonten.

Gsm bij de hand ( zelfs toen al ), surfen op het net, urenlang… met als resultaat de reeds gekende activiteiten en ondertussen een koude en letterlijk frisse regendouche over ons heen.

Dan nog maar een sangriatje om deze ontgoocheling door te spoelen.

Maar dit ongelukkige moment bleek later ons geluk want er kwam ineens de vraag: wat als wij nu zelf eens een platform bouwen die leuke kinderorganisaties en kids events centraliseert en dit voor ieders budget, los van de regio waar U zich bevindt!

Yes we can… yes we will do… yes we did… maar dit was makkelijker gezegd dan gedaan en jaren verstreken door onze drukke activiteiten in andere projecten… tot ik in 2022 mezelf de vraag stelde en besefte: wat een mooi project ligt daar nog in zijn kinderschoenen in de digitale onderste lade!

Dit kunnen wij de mensheid niet onthouden, dit moeten wij terug opstarten met een gemotiveerd team maar anders dan 11 jaar geleden… nu met volle overgave.

Resultaat begin 2022 is een nieuwe gebruiksvriendelijke website en app. met de leukste organisaties en kinderactiviteiten waar ons kids2go team meer dan trots op is.

Ons extra kindje is eindelijk geboren en in volle ontwikkeling naar hopelijk een leven waar wij vele ouders en hun kroost plezier kunnen verschaffen, met een lach en een traan.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg…. integendeel dit is de motivatie en drijvende kracht achter ons kids2go concept.

 Veel plezier met onze Kids2go activiteitenkalender vanwege de ganse Kids2go-familie!

Scroll naar boven