Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

De Ryke

Mannen met baardenVisser Korneel organiseert uitstapjes op zee. Volwassenen kunnen met de vissersboot van Korneel meereizen en leren vanalles over de visvangst. Als op een dag een groep kinderen meereist loopt het mis. Korneel weet echt álles over vis, over kinderen echter daar weet hij niks van…Deze theatervoorstelling is een beetje anders. Het publiek neemt plaats óp de scène en ziet, hoort en voelt het gebeuren van heel dichtbij en van alle kanten. Een aantal kinderen worden gevraagd om mee te acteren, zij krijgen een reddingsvestje aangemeten en worden schipbreukeling. Deze voorstelling is echte een ‘totaalbeleving’!spel: Kristof GouwyTechniek: Rinus SamynRegie: Jeroen Serruysals familievoorstelling vanaf 5 jaar, maximum 100 personen.als schoolvoorstelling voor kinderen van 3° kleuterklas tot 4° leerjaar, maximum 100 kinderen (4 klassen)duur: 45 minuten- Wegens het karakteristieke van deze voorstelling werken we met eigen licht en klank.- Dit is een ‘scène-op-scène’-voorstelling, we hebben 10 op 10 meter nodig om onze ‘tent’ te kunnen bouwen.- We brengen een eigen banken-tribune mee om het publiek te plaatsen. – affiches beschikbaar- lesmap beschikbaar

  • TARIEVEN
  • OPENINGSUREN
  • ACTIES
  • FORMULES

De entree voor gezinnen bedraagt 8 euro per persoon GROEPEN (vanaf 20 personen) die wensen te reserveren buiten de gewone openingsuren kiezen voormiddag (9u tot 13u), namiddag (13u tot 17u) of volledige dag. De prijs is 8 euro per persoon voor een dagdeel, of 10 euro voor een volledige dag. De prijs voor de sportdagen is 10 euro per deelnemer. Begeleiding van groepen vanaf 20 personen mag gratis binnen.

Om 15u30 is er steeds een circusvoorstelling in de verwarmde circustent en meteen na de voorstelling voor iedereen gratis vieruurtje!

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: 0-18 jaar
PRIJS: Gratis
TYPE ORGANISATIE: Games, Kids@home
Roer 140, 9733 AL Groningen
Provincie Groningen, Nederland
Scroll to Top