Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

Farm Fun

Jij wil toch het allerleukste verjaardagsfeestje waar lang over wordt nagepraat? Dat kan nu. We helpen je het ideale arrangement uit te werken. Ook bij slecht weer en in de koude wintermaanden. En als je daarna nog eens terugkomt zal het minstens even leuk zijn, want we zorgen voor voldoende variatie. A. Diploma boer worden Welkom op de boerderij De kindjes verstoppen hun cadeautje in de hooiberg, de jarige mag ze zoeken en openen Boerderijfilmpjes: 5 korte filmpjesom de boerderij voor te stellen. Maar pas op: kies het goede antwoord! MEET AND GREET met de boerderijdieren: de knuffeldieren, kalfjeswandeling, voederen. Waan jeeen boer voor 1 dag! De nadruk ligt op ‘zelf doen’. Voel de zachte haren van een klein kalfje,ruik de voeders,kijk hoeveel een koe plast,hoor hetspinnen van de poezen en beleef! Onze lieve pony… Ritje met de tractor of bulldozer wordt onvergetelijk Leuke binnen-boerenspellen: koe melken,mega Dr. BibberTractor, Leg ‘n egg,… Eventueel frietjes + wordt of hot-dog De helpertjes krijgen een echt “Helper op de boerderij-diploma”! Inbegrepen: drankje, chips en een kleine attentiebij vertrek voor elk kind. Afhankelijk van de leeftijd, het weer en de interesses van de groep op het moment zelf kan het programma worden aangepast. B. GPS speurtocht Welkom en uitleg over de tocht Tocht van 3 Km met allerlei leuke opdrachten en funspelen door de natuur Zelf voor begeleiding zorgen aub. Plezier verzekerd Bij slecht weer passen we het programma aan naar spelen op de boerderij Drankje en versnapering onderweg Uitbreidbaar met picknick We organiseren geen feestjes op zondag. Best nog niet te veel verklappen aan de kinderen. Zo blijft het keileuk!

  • TARIEVEN
  • OPENINGSUREN
  • ACTIES
  • FORMULES

Koeknuffelen: EUR 30 pp. Kinderen < 12j: EUR 15. Ontvangst met droogje en natje, overall en rondleiding inbegrepen. GPS schattentocht (per persoon): euro 10 (+12 jr); euro 7,5 (3-12 jr); euro 0 (< 3 jr) Picknick: euro 6 (+12 jr); euro 4 (3-12 jr); euro 0 (< 3 jr) Boerderijspel (per persoon): euro 25 (+12jr); euro 15 (< 12 jr) Begeleiders bij een groep kinderen mogen gratis mee. Presentatie + geleid bedrijfsbezoek + koffie & vlaai: EUR 50 + EUR 1,5 p.p. KoekeLoeren is gratis. Klasbezoek: euro 50 per groep van max 15 leerlingen. Meer = 2 groepen. Klassen ontvangen euro 30 steun van Melk4kids (VLAM) en euro 50 van Provincie Limburg). Reserveren via www.melk4kids.be, maar contacteer ons vooraleer een datum te prikken.

Je te gekke verjaardagsfeestje op de boerderij! Niet voor doetjes… Jij wil toch het allerleukste verjaardagsfeestje waar lang over wordt nagepraat? Dat kan nu. We helpen je het ideale arrangement uit te werken. Ook bij slecht weer en in de koude wintermaanden. En als je daarna nog eens terugkomt zal het minstens even leuk zijn, want we zorgen voor voldoende variatie. Prijs voor je leukste feestje ooit: euro 125 Prijzen op basis van 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders. Frisdrank en versnapering inbegrepen. Kleine attentie voor elk kind inbegrepen. Extra kinderen: euro 10 pp Eten (fietjes + worst of hot-dog): euro 3 pp (incl. drankjes) Picknick (voor bij de GPS speurtocht): euro 4 pp (broodjes, koffiekoek, fruit, yoghurt en drankjes) Het is toegestaan zelf taart mee te brengen. Fotoreportage van het feestje: euro 10 A. Diploma boer worden Programma 10.00 – 13.00u of 13.30 – 16.30u Welkom op de boerderij De kindjes verstoppen hun cadeautje in de hooiberg, de jarige mag ze zoeken en openen Boerderijfilmpjes: 5 korte filmpjes om de boerderij voor te stellen. Maar pas op: kies het goede antwoord! MEET AND GREET met de boerderijdieren: de knuffeldieren, kalfjeswandeling, voederen. Waan je een boer voor 1 dag! De nadruk ligt op ‘zelf doen’. Voel de zachte haren van een klein kalfje, ruik de voeders, kijk hoeveel een koe plast, hoor het spinnen van de poezen en beleef! Onze lieve pony… Ritje met de tractor of bulldozer wordt onvergetelijk Leuke binnen-boerenspellen: koe melken, mega Dr. BibberTractor, Leg ‘n egg, … Eventueel frietjes + wordt of hot-dog De helpertjes krijgen een echt “Helper op de boerderij-diploma”! Inbegrepen: drankje, chips en een kleine attentie bij vertrek voor elk kind. Afhankelijk van de leeftijd, het weer en de interesses van de groep op het moment zelf kan het programma worden aangepast. B. GPS speurtocht Programma 10.00 – 13.00u of 13.30 – 16.30u Welkom en uitleg over de tocht Tocht van 3 Km met allerlei leuke opdrachten en funspelen door de natuur Zelf voor begeleiding zorgen aub. Plezier verzekerd Bij slecht weer passen we het programma aan naar spelen op de boerderij Drankje en versnapering onderweg Uitbreidbaar met picknick We organiseren geen feestjes op zondag. Best nog niet te veel verklappen aan de kinderen. Zo blijft het keileuk!

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: 0-12 jaar
PRIJS: Betalend
TYPE ORGANISATIE: Buiten, Kinderboerderijen en huifkartochten, Verjaardagsformules
Jennenstraat 28, 3950 Bochelt
Provincie Limburg
Scroll to Top