Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

Joeps

Joeps krijgt al vele jaren vorm en kleur door Joeri Helaers.

Als je Joeri zou moeten beschrijven dan zijn veelzijdig, creatief en enthousiast de eerste woorden die in je zouden opkomen.

Deze creatieveling is een geboren entertainer, die al van heel jonge leeftijd bezig is met zijn grootste passies: magie, goochelen, ballonnen en circus.

Wilt u meer info of mogelijkheden ? Wilt u een offerte ? Heeft u een vraag of suggesties ? Vraag gerust wij geven u met veel plezier een antwoord….

Verjaardagsfeestjes Clown Joopi neemt de kinderen mee, naar de zon en de zee. Hij maakt met hen een magische reis naar misschien wel hun droompaleis. Hij heeft truukjes mee gebracht, wel een hele vracht. Alleen kan hij niet zo goed mee. Met een toverspreuk bij de hand, gaat alles beter want kinderen zijn de beste tovenaars van het land. Joeps’ kindershow is een compleet programma. Joopi alias Joeri neemt uw kinderen mee op een magische reis. Joeri zal zijn publiek betrekken in al zijn doen en laten. Deze show duurt 45 à 50 minuten. Prijs op aanvraag

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: 0-12 jaar
PRIJS: Betalend
TYPE ORGANISATIE: Ballonkunstenaars, Ballonkunstenaars, Binnen, Clowns en vuurspuwers, Clowns en vuurspuwers, Kids@home, Kindergrime, Kindergrime, Poppen- en kindertheater, Poppen- en kindertheater, Verjaardagsformules, Verjaardagsformules
Budingenweg 8, 3440 Zoutleeuw
Provincie België, Vlaams-Brabant
Scroll naar boven