Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

Laser Impact

Een lasergame is een activiteit vergelijkbaar met paintballen.

In lasergames schiet je echter niet met verfkogels (zoals bij paintball) maar met infraroodlicht! Deze infraroodstralen zijn dezelfde als deze van de afstandsbediening van uw tv en dus volkomen veilig (zoals de stralen van u tv kunt u deze laserstralen dus ook niet zien). Een lasergame kan gespeeld worden in een individuele en teammodus, het is dan ook een perfecte team building activiteit.

De bediening van de laser guns is zeer simpel, lasertag is een spel voor groot en klein. Het Lasergame wordt verhuurd in mobiele kisten (1 kist bevat 8 lasergeweren).

Lasershooten is een aanrader in bossen, parken, een loods of een plaats in de stad met veel kleine straatjes.

Elke locatie die obstakels bevat waar je dekking kunt achter zoeken is met andere woorden perfect voor een lasergame.

Met behulp van filmpjes en een korte handleiding wordt u de werking van het lasergame uitgelegd, zodat u geen begeleiding meer nodig hebt om een schitterende activiteit te organiseren!

Deze lasergames kunt u zowel indoor als outdoor spelen, de reikwijdte van deze laser geweren kunt u dan ook instellen afhankelijk van de locatie.

Lazertag is ideaal voor : Verjaardagsfeestjes voor jong en oud… activiteiten voor verenigingen ( Scouts, Chiro, KSA, studentenbeweging) vrijgezellenavonden groepsactiviteiten communie- en lentefeesten …

Come and shoot…!

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: 6-18 plus
PRIJS: Betalend
TYPE ORGANISATIE: Binnen, Evenementenbureaus, Evenementenbureaus, Kids@home, Me2go, Paintball & lasergames, Paintball & lasergames, Verjaardagsformules, Verjaardagsformules
Plaslaar 1, 2500 Lier
Provincie Antwerpen
Scroll naar boven