Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

Mels Events

Kinderentertainment – Kinderanimatie – Kinderactiviteiten – Kinderplezier:

Welkom op onze betoverende website, waar dromen werkelijkheid worden!

Ben je op zoek naar kindertheater, kinderdisco’s, kinderactiviteiten, of naar de perfecte sprookjesprinses/superheld om jouw speciale dag te betoveren?

Zoek niet verder!

Onze animators staan klaar met een glimlach om met veel plezier en magie jouw evenement/verjaardagsfeestje of ander feestje op jouw school/gemeente onvergetelijk te maken. Laat je meevoeren naar een wereld vol fantasie, waar avonturen en vrolijkheid samenkomen. Ontdek de betoverende mogelijkheden en maak van jouw feest een sprookjesachtige ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren. Welkom in ons koninkrijk van vreugde en verwondering!

Dus zoekt u naar een specifiek concept? Zoek niet langer, wij verplaatsen ons over heel België en Nederland. We brengen al onze events op de locatie van uw keuze. En bijna alles valt te bespreken…

Twijfel niet langer en contacteer ons voor vrijblijvende informatie…

Kinderfeestjes:

Vier je binnenkort een verjaardagsfeestje of communiefeest en droom je ervan om jouw favoriete Disney prinses of superheld aan je zijde te hebben? Stel je voor, samen dansend op je favoriete muziek, de magie van het moment vieren.

Maar dat is nog niet alles! Wil je graag leuke spelletjes spelen, creatief knutselen of tekenen met onze prinses of superheld? Alles is mogelijk om jouw feestje extra bijzonder te maken.

En als kers op de taart, kan onze prinses of superheld zelfs de rol van party-assistent op zich nemen. Of het nu gaat om het rondgaan met taart, het uitdelen van cadeautjes of het verdelen van snoepzakjes, wij staan klaar om jouw feestje tot in de puntjes te verzorgen.

Laat jouw feest een onvergetelijke belevenis worden, waar de magie van jouw favoriete personage elk moment speciaal maakt. Neem contact met ons op en laat de voorbereidingen voor een betoverend feest beginnen! 🎉👑✨

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: 3-12 jaar, 6-12 jaar
PRIJS: 10-25 euro, 25-50 euro
TYPE ORGANISATIE: Binnen, Evenementenbureaus, Kinderanimatie, Poppen- en kindertheater, Verjaardagsformules
Reetsesteenweg, 41 2630 Aartselaar
Provincie Antwerpen, België

Geef een reactie

Scroll naar boven