Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

Plopsaland De Panne

Laat je verrassen door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt!

Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen.

De vier zwembaden en zes glijbanen zijn overdonderend sensationeel!

Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren. Langs de magische, besneeuwde landschappen voert Wickie de Viking je mee naar zijn spectaculaire Vikingdorp. Onderweg zwem je in de spectaculaire Wild River en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je doppen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los.

Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil! Waterpret voor jong en oud!

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp.

Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit.

En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 km/u door de bochten te razen. Nood aan een welverdiende pauze na al die adembenemende thrills?

Kom dan even tot rust in het buitenbad, de relaxerende Sauna, de twee heerlijke bubbelbaden of blaas uit op de ligweide.

 

Plopsa2go!

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: Alle leeftijden
PRIJS: Betalend
TYPE ORGANISATIE: Activiteiten aan onze Kust, Activiteiten aan onze Kust, Binnen, Binnenspeeltuinen, Binnenspeeltuinen, Buiten, Buitenspeeltuinen, Buitenspeeltuinen, Me2go, Pretparken, Pretparken, Pretparken & zoos, Verjaardagsformules, Verjaardagsformules, Waterpretparken, Waterpretparken
De Pannelaan 68, 8660 De Panne
Provincie België, West-Vlaanderen
Scroll naar boven