Waar ben je naar op zoek?

Je kan zoeken naar evenementen of organisaties waar je terecht kan met het gezin.
Zoek naar zwembaden, pretparken, binnen/buitenspeeltuinen, kinderboederijen en zoveel meer…

The Shelter

Outdoorsporten op een unieke locatie in de prachtige omgeving van de Dijle, het natuurgebied de Doode Bemde en het majestueuze Meerdaalwoud!

Ontdek de Dijle en Demer per kano of vlot, beleef een onvergetelijke bedrijfsteambuilding, schoolsportdag of verjaardagsfeestje, schrijf je kinderen in voor onze avontuurlijke kampen of jezelf voor een unieke mountainbiketraining of geniet langs de Dijle van een drankje op ons terras…

Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Ga met ons op avontuur!!

Onze prijzen zijn afhankelijk van de verschillende activiteiten.

Ontdek ons aanbod via https://www.theshelter.be/nl/activiteiten

Onze openingsuren zijn afhankelijk van de verschillende activiteiten.

Ontdek ons aanbod via https://www.theshelter.be/nl

KAMPEN 2021
-Piraten van de Dijle: Spelen je kinderen graag buiten en hebben ze zin voor avontuur? Zijn het echte avonturiers zoals piraten? Schrijf ze dan in voor het Piraten van de Dijle kamp! De kinderen leren hoe ze zoals echte piraten hun eigen schip moeten bouwen, moeten samenwerken om hindernissenparcours te overwinnen, gaan samen op zoek naar de schat, maken hun eigen vlaggen, koken zoals echte scheepskoks, … Dit en nog veel meer leuke activiteiten worden er gedaan tijdens een week van spanning en avontuur voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar.

-MTB for Kids Basecamp: Zijn je kinderen echte fietsers? Hebben ze sinds kort het mountainbiken ontdekt maar kunnen ze wat techniektraining gebruiken en zouden ze ook graag ook tochten rijden? Het kan allemaal tijdens MTB for Kids! Onder leiding van ervaren mountainbike-instructeurs beleven ze een week met techniektrainingen, tochten in de bossen en velden, mountainbikeparcours en nog veel meer! Een avontuurlijk en sportief kamp voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar.

-Kajak-Kano Kamp: Is jouw zoon of dochter een echte waterrat? Zouden ze graag het kanovaren en kajakken ontdekken? Schrijf ze dan snel in voor het Kajak-Kano Kamp van The Shelter! Onder leiding van gebrevetteerde instructeurs leren ze de basisbeginselen van het kanovaren en kajakken op verschillende rivieren en kanalen in België! Een week met vaartechnieken aanleren, de omgeving en het water ontdekken, spelvormen op het water en nog veel meer! Voor het derde jaar op rij kunnen ze deelnemen aan het Kajak-Kano Kamp voor kinderen/jongeren van 12 tot 16 jaar.

-Survivalkamp: Op zoek naar een avontuurlijk kamp voor je zoon of dochter? Iets dat ze nog nooit gedaan hebben maar toch graag zouden ontdekken? Een kamp waar je de basis van het overleven meekrijgt? Spreken activiteiten als kampen bouwen en erin overnachten, outdoorcooking, oriënteren, sluipen, camouflage en vlotten maken je zoon of dochter wel aan? Misschien is dit dan wel het kamp dat hun leven veranderd! Dan kunnen zij deelnemen aan het Survivalkamp voor jongeren van 13 tot 16 jaar!

-MTB for Kids Ardennes: Zijn je kinderen al ervaren in het mountainbiken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan ons allereerste MTB for Kids kamp in de Ardennen! Onder leiding van gediplomeerde mountainbike-instructeurs beleven ze een week met techniektrainingen op expert-niveau en tochten in de bossen van de Ardennen in de Provincie Luxemburg! Een avontuurlijk en sportief kamp voor ervaren mountainbikers van 13 tot 16 jaar.

-MTB for Kids Marathon: Ontdek de MTB for Kids Marathon en ga met ons de uitdaging aan: drie dagen om een avontuurlijke tocht af te leggen van Namen tot Korbeek-Dijle onder leiding van gediplomeerde mountainbike-instructeurs! Een unieke belevenis voor sportieve mountainbikers van 13 tot 16 jaar.

-Adventure Trail: Ga op avontuur door Meerdaalwoud en de Dijlevallei per mountainbike, vlot, te voet én per kano! Een uniek concept met overnachting en outdooractiviteiten zoals afvaren per vlot, mountainbiken, hoogteparcours, oriëntatietochten, outdoorcooking en nog veel meer! Een avontuurlijk kamp voor jongeren van 13 tot 16 jaar.

Alle informatie & inschrijven via www.theshelter.be/kids

Avontuurlijke verjaardagsfeestjes Maak van je verjaardagsfeestje een onvergetelijk avontuur voor jou en je vrienden. De verjaardagsfeestjes zijn speciaal voor kids van 6 tot 16 jaar.

Vaar de Dijle af per zelfgebouwd vlot of kano, maak een sportieve kickbiketocht door de bossen of zoek je weg terug door de opdrachten met je vrienden op te lossen! En dan je verjaardag afsluiten met taart, snacks en een drankje? Het kan!

Neem een kijkje op onze website via https://www.theshelter.be/outdoor/verjaardagsfeestje

Jouw mening.
[Totaal: 0 gemiddelde: 0]
LEEFTIJD: 6-18 plus
PRIJS: Betalend
TYPE ORGANISATIE: Adventure centers, Buiten, Kano varen, Me2go, Verjaardagsformules
TOEGANKELIJK VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING: ja
Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle
Provincie Vlaams-Brabant
Scroll naar boven